Támogatás

Támogasson minket!

Szervezetünk nem tart fent ‘apparátust’. Hajóink személyzete, az irodai munkatársak és a nemzetközi aktivisták is kizárólag önkéntes segítők. A támogatóktól kapott pénz-, élelmiszer-, és eszköz-támogatásokat kizárólag és közvetlenül a tengerek élővilágának megmentésére fordítják.

Szervezetünknek szüksége van anyagi támogatásra a működéséhez – de FIGYELEM! – a Sea Shepherd Conservation Society NEM NYITOTT / nem nyit / NEM FOG NYITNI bankszámlát Magyarországon! Amennyiben Önöknek lehetőségük van támogatni a tengeri emlősök megmentését, azt kizárolag a http://www.seashepherd.org/support-us/ oldalon található, hivatalos információk/instrukciók alapján tegyék! Köszönjük!

Az Önök segítségével számtalan életet mentettünk meg: delfineket, fókákat, bálnákat és az óceánok további élőlényeit! Az Önök támogatása segít minket, hogy felléphessünk, és végrehajthassuk természetvédelmi törekvéseinket, megerősíti az eltökéltségünket, és teszi lehetővé az általunk elért sikereket.

A Sea Shepherd kampányai nem valósulhatnak meg az Önök segítsége nélkül.
Az Önök folyamatos befektetése a Sea Shepherd tevékenységébe kritikus fontosságú, hogy elláthassuk a tengereken dolgozó hadiflottánkat és nemzetközi önkénteseinket. Segítsen minket, hogy biztosíthassuk törékeny óceánjaink és a benne lakó csodálatos élőlények jövőjét.

A siker kulcsa az összefogás.
Számtalan módja van annak, hogy támogasson minket, ahogy az alább látható. A legkisebb támogatás sem kevés, és bármi támogatást hálásan fogadunk.

Charity Navigator
A Charity Navigator Amerika elsőszámú
független jótékonysági szervezet-minősítője.

Bővebben…

Online támogatás bankkártyával
Támogasson minket a leggyorsabb módon: biztonságos online bankkártyás támogatással kapcsolatos információkért kattintson ide.

Támogatás havonta
Küldhet támogatást havi rendszerességgel is. Az automatikus támogatási lehetőségekhez kattinson ide.

Támogatás PayPal-on keresztül
Támogathat minket PayPal segítségével is. Saját PayPal számlájáról a támogatását a donations@seashepherd.org címre küldheti, de megteheti ugyanezt PayPal számla nélkül is. Részletekért kattintson ide.

Támogatás levélben, faxon vagy telefonon
Küldhet támogatást csekken, készpénz-átutalással vagy hitelkártya segítségével, vagy hívja az irodánkat közvetlenül. Részletekhez kattintson ide.

További támogatási lehetőségekkel kapcsolatban a nemzetközi oldalon találhat bővebb információt (angolul): Support Us!