Végtelen Türelem Hadművelet IV. – 2013/14 – Taiji

A parcellák készen állnak az új áldozatok fogadására

A parcellák készen állnak az új áldozatok fogadására

A Sea Shepherd negyedik, Öböl Őre missziója 2013. szeptember 1-én kezdődött, de a kampányvezető Melissa Sehgal és Scott Cator korábban, augusztus 26-án megérkezett, és a rendőri erők is felkészültek a Sea Shepherd Öböl Őreinek érkezésére.

Az egész településen zajlottak az előkészületi munkák a mészárlásra és annak védelmére. Ponyvákkal takarták el a halászati unió bejáratát, a mészárszék kész a delfinek feldolgozására. Annak ellenére, hogy nyilvánvalóan látszik, mire készülnek, még láthatóak a plakátok, milyen attrakciót kínál Taiji a turistáknak! Milyen abszurd, a gyerekeknek együtt-úszásos programot kínálni azokkal a szerencsétlen áldozatokkal, akiket itt raboltak el és szemtanúi voltak a családtagjaik könyörtelen lemészárlásának?!

Tavaly világszerte közel 100.000 ember követte élő közvetítéseinket a taijii horror-öbölből, és volt szemtanúja a delfinek elrablásának és barbár kivégzésének. A közvetítést a Sea Shepherd honlapjáról is elérhetik:http://livestream.seashepherd.org. Így támogatóink még egyszerűbben követhetik az eseményeket a világ bármely pontjáról.

Egy minden korábbinál nagyobb létszámú Öböl Őre jelenlét lesz a Taijiban az elkövetkezendő 6 hónap alatt, hogy dokumentáljuk és a közvélemény elé tárjuk a horrorisztikus delfinmészárlást, az ahhoz kapcsolódó delfinrabszolga-kereskedelemmel együtt. Ha arra nincs is mindenkinek lehetősége, hogy csatlakozzon hozzánk a mészárlás helyszínén, de mindannyian tehetünk azért What You Can Do, hogy minél előbb véget vethessünk ennek a horrornak!

Nem állunk meg, nem távozunk, amíg a delfinmészárlás és azt működtető delfinrabszolga-kereskedelem véget nem ér!

news-130829-2-2-130827-2-banger-poles-6200

A delfingyilkos-hajók indulásra készen állnak

news-130829-2-3-130827-3-police-monitor-6335

A rendőrök Melissa nyomában

news-130829-2-4-130827-4-group-photo-6348

Melissa Sehgal és Scott Cator