A delfináriumok színfalai mögött – A delfinrabszolgák szexuális zaklatása és kizsákmányolása

~ Az „embereket” úgy definiálják, hogy Földünk legintelligensebb lényei, és ebből kifolyólag automatikusan a legdominánsabbak is. Mindazonáltal, az uralkodás iránti kényszeres vágy teszi az „embert” bolygónk legdestruktívabb lényévé. ~

http://krystalludeman.tumblr.com/post/42917584389/behind-closed-doors-sexual-abuse-of-captive-dolphins – Krystal Ludeman leleplező tanulmánya

Ez az oka annak, hogy az emberi lények leigázzák és uralkodnak a nem-emberi fajok felett. Az egyik legextrémebben elképesztő megnyilvánulása az emberi faj uralkodási kényszerének a bestiális, szexuális dominancia. Bestialitásról akkor beszélünk, amikor egy „emberi” lény létesít szexuális kapcsolatot nem-emberi lénnyel, például kutyával, lóval, delfinnel. Az „emberi faj ilyen fajta dominanciája illegális Földünk legtöbb országában, köztük az USA-ban is.

A cetek (delfinek és bálnák)  fogságban tartása elleni általános érvek között mindig szerepel, hogy embertelenség a nagy testű, összetett társadalmi rendszerben élő, különösen intelligens lényeket rabként tartani egy kis tartály fogságában. A másik oldalról ilyenkor elhangzik, hogy de a delfinidomárok mennyire „szeretik” és „imádják” a ceteket és mennyire törődnek velük, gondoskodnak róluk. De hol a határ, amikor a „szeretet” átlép minden határt?! A zárt ajtók mögött, amikor a delfinshow-k véget érnek, senki sem tudja, mi történik a delfinidomárok és a delfinrabszolgák között. Legalábbis addig, amíg rá nem találunk egy olyan delfinidomárra, amelyik nem annyira rafinált, mint a többi…

Egy delfinidomár elég tompa és felületes volt ahhoz, hogy elrejtse perverz megnyilvánulását, és így a delfin-rabszolgatartó iparágnak egy olyan, mélyen titkolt felületét leplezzük le a világ nyilvánossága előtt, amelyről csak ritkán esik szó. Nemrég felfedeztem egy nagyon gusztustalan, 18 másodperces videót, amelyben egy hím delfinidomár orálisan megerőszakol egy hím delfinrabszolgát. Ahhoz, hogy mindenki számára érthető legyen, hogyan történhet ez meg, ismernünk kellene a mesterséges megtermékenyítési procedúra menetét, melyet a szerencsétlen delfinrabszolgákkal (hímekkel és nőstényekkel egyaránt) napi-rutinszerűen, „gyakorlás céljából” elvégeznek!  

Sokak tisztában vannak vele, hogy a delfin-rabszolgatartó iparág egyet jelent a mesterséges megtermékenyítéssel, de mindazok számára, akik nem ismerik a folyamatot: a mesterséges megtermékenyítési procedúra részeként az idomárok arra idomítják a hím delfineket (és Kardszárnyú delfineket egyaránt), hogy mutassák meg péniszüket és engedjék, hogy a delfinidomárok szexuálisan zaklassák Őket, hogy begyűjthessék az ondót, amivel aztán mesterséges megtermékenyítést hajtanak végre a nőstény delfineken. A hím cetek jutalma a sikeres akció után, természetesen élelem!

A 18 másodperces videóban szereplő delfinrabszolga és a delfinidomár kiléte egyaránt ismeretlen. Feltételezhető, hogy a delfint mesterséges megtermékenyítési eljárásra idomították, ugyanis a felvételen szereplő idomár ott érintette meg a delfinrabszolgát, ahol a delfinek pénisze nyugalmi állapotban van, majd a  delfinidomár orálisan megerőszakolta szerencsétlen delfint. A delfinrabszolga által „sikeresen” végrehajtott feladatot a szokásos fütty-szignállal köszöni meg a delfinidomár, majd a felvétel véget ér.

Megrázó dolog értesülni a delfinidomárok és a delfinek közötti szexuális kapcsolatról, de hasonló esetek a múltban is történtek.
Malcolm Brenner felelevenítette 9 hónapos „románcát” egy „Ruby” elnevezésű nőstény delfinrabszolgával, a 70-es évekből, a könyv címe: “Wet Goddess: Recollection of a Dolphin Lover”. Brenner azt mondta, visszajárt a delfináriumba a park bezárását követően, hogy szexuális aktust hajtson végre „Ruby”-val!
Margaret Howe egy „Peter” elnevezésű hím delfinnel való szexuális tapasztalatairól számol be a 60-as évekből, akik megpróbált angol nyelvre tanítani. Könyvének címe: “Woman and Dolphin: Margaret Howe with Peter, Pam & Sissy Dolphins”. Mindkét „emberi” lény arra utalt, hogy a delfinek voltak azok, akik kezdeményezték a szexuális kapcsolatot.
De akár igaz volt a vád és mentegetőzés, akár nem; abban az esetben, ha úgy tekintünk az „emberi” lényekre, mint a legintelligensebb lényekre, hogyan hagyhatták, hogy az esetek megtörténjenek?! Az „emberi” faj példányainak kötelessége tudni megkülönböztetni a helyeset a helytelentől, a normálisat a perverztől!

Az ominózus 18 másodperces videofelvételben szereplő delfinidomár könnyedén beidomithatta a delfint, hogy megmutassa péniszét, még akkor is, ha az a konkrét delfin nem vett részt a mesterséges megtermékenyítési procedúrában. A delfinidomár felhasználta minden dominanciáját a delfin felett, hogy az hajlandó legyen kielégíteni az idomár perverzióját. Néhány „emberi” lénynek a szellemi kielégülés fontosabbá válik, mint bármiféle testi tapasztalat, és ezen a ponton válnak a dolgok veszélyessé.

„Volt egy angol delfinidomár, akit rajtakaptak és kirúgtak a Windsor Safari parkból, egy „Honey” elnevezésű nőstény delfinrabszolga megerőszakolása miatt. Az eset szerepel a „The Animals Came Out Two By Two” könyvben, mely a park bezárásának napján jelent meg.

A Zack nevű delfinidomár (álnév) „megittasult” a delfintől és a szabadnapján akart vele dolgozni, jutalomhalat adott neki a felettesei tiltása ellenére, agresszívvá vált az állatorvosokkal szemben, amikor „Honey”-nek egészségügyi ellátásra volt szüksége. Amikor „Honey” beteg volt, az idomár zavarttá, nyúzottá vált, egyfolytában dohányzott; majd amikor a delfinrabszolga jobban lett, nem győzött köszönetet mondani az állatorvosoknak. 

„Honey” mindig megbízható és tehetséges fellépője volt a Windsor delfinshow-kban, de ahogy a románca Zac-kal kibontakozott, a dolgok megváltoztak. Először a magasugrásokat kezdte nem végrehajtani, Zac fölé úszott és csak forgott a hátán.

A személyzet számára gyanússá vált az eset, és néhány hét múlva a vezető delfinidomár egy reggelen korábban érkezett a medencéhez, ahol Zac szexuálisan molesztálta „Honey”-t. Zac-ot azonnal kirúgták és „Honey” nagyon hamar megfeledkezett róla, de minden év Valentin-napján névtelen küldemény érkezett „Honey” számára a Windsor delfináriumba.

Miután a Widsor delfinárium bezárt, a delfinrabszolgákat a holland harderwijki delfináriumba deportálták.

Winnie, a Közönséges kardszárnyú delfin, aki ugyanabban a tartályban élt abban az időben, nem mutatta jelét, hogy ő is átesett volna hasonló szexuális zaklatáson. Úgy tünik, csak „Honey” vált a szexuális ragadozó áldozatává.”  részlet David Taylor dokumentumkönyvéből: The Animals Came Out Two By Two.

Ez a delfinidomár (a 18 másodperces felvételen) és az általa végrehajtott orális megerőszakolás túllépett minden legális határon, átlépte a társadalmi törvényeket és bűncselekményt hajtott végre a természet ellen! Olyan formáját hajtotta végre az állatokkal szembeni visszaélésnek, aminek az emberek többsége mindez idáig nem volt szemtanúja. Nem tudhatjuk, mi vezette arra, hogy lefilmezze saját magát, miközben végrehajtja aberrált és perverz akcióját, de ez egy nagyon komoly kérdést tesz fel a társadalom számára.

Mi zajlik valójában a zárt ajtók mögött? A cetek zaklatásának, megalázásának, megerőszakolásának milyen egyéb formái történhetnek még a delfinrabszolga-tartó intézmények falai között, miközben a közvélemény továbbra is közönyös marad?! A cetek fogságban tartásának egyszer és mindenkorra történő véget vetése nemcsak a cetek életét teszi jobbá, de az „emberi” lényekét, a társadalomét is!

„Egy társadalom fejlettségét kifejezi, ahogy az az állatokkal szemben bánik.” – Gandhi

A cetek fogságban tartása állatkínzás. Elfogni és leigázni egy rendkívül értelmes állatot csak azért, hogy az emberek szórakoztatása céljából ostoba és értelmetlen mutatványokat hajtson végre. Az „emberi” kapzsiság és uralkodási vágy pusztító megnyilvánulása ez. A delfinek a természetben akár 60 éves korig is élnek, fogságban azonban átlagosan 13 éves korban halnak meg. A természetből fogságba ejtett cetek maximum kb. 25 éves korukig élnek, míg a mesterséges megtermékenyítés által létrehozott egyedek 95%-a 20 éves kora előtt meghal. 

Most, hogy lelepleztük ezeknek a csodálatos teremtményeknek a szenvedését, megaláztatását, megerőszakolását az „emberi” szexuális dominancia révén is, itt az idő, hogy véget vessünk a kínzásuknak!

„Nem az a kérdés, hogy tudnak-e érvelni! Nem az a kérdés, hogy tudnak-e beszélni! Hanem az, hogy szenvednek-e!” – Jeremy Bentham 

Erős idegzetüeknek, gusztustalan és perverz felvétel, amint egy nőstény delfinidomár erőszakol meg egy hím delfint. https://7chan.org/be/src/13541559123.jpg

Erős idegzetüeknek, gusztustalan és perverz felvétel, amint egy him delfinidomár erőszakol meg egy nőstény delfint. http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/528537_470768192990127_301908906_n.jpg