Metamorfózis Hadművelet – A taijii delfinmészárlás és a delfinrabszolgatartó-iparág szignifikáns kapcsolata

news-151112-1-2-Rissos-dolphin-transfer-280wNovember 10-én a taijii delfingyilkosok és a delfinrabszolgatartó-iparág szereplői ismét cáfolhatatlanul bizonyították elválaszthatatlan kapcsolatukat!

Azon a reggelen két Risso áldozatot emeltek ki a taijii kikötői parcellákból, ahova a gyilkosok november 4-én szállították, miután 13 családtagukat könyörtelenül kivégezték! Berakták őket szűk és sötét szállító koporsókba, azokat pedig teherautókba. A cetek nagyon intelligens, kifinomult hallású teremtések, a szállító koporsóban töltött órák / napok iszonyatosan károsítják szonárukat, akár kamionnal, akár repülőgéppel történik a szállításuk!

Miután a két Risso áldozat elindult a tartály felé, melyből majd a halálukkal szabadulnak, a gyilkosok 11 hajóval nekivágtak újabb zsákmány után kutatni. A Sea Shepherd Öböl Őrei 9.00 óra körül látták, amint a 11-ből 6 hajó terelő formációba rendeződött, megkezdték egy család üldözését a horror-öböl felé. Mivel azonban Taijiban a kapzsiság nem ismer határokat, három hajó eliramodott egy másik delfincsalád nyomába!

news-151112-1-1-mother-and-juvenile-bottlenose-280wHosszadalmas és keserves üldözés után 2 családot, összesen 14 Palackorrú delfint, köztük legalább két újszülöttet kényszerítettek a horror-öbölbe! A szorosan egymás mellett, rémületben várakozó áldozatok köré áthajóztak a kapzsi vásárlók és idomárok.

Öt áldozatot, köztük egy fiatalt kiválasztottak silány rabszolgasorsra, hatot meggyilkoltak és a procedúra után hármat visszavittek a nyílt tengerre! A háromból két újszülött volt, akikkel nem akarták csökkenteni a vadászati kvótájukat, és akiknek családjuk oltalmazó védelme nélkül nincs esélyük a túlélésre!

Az Öböl Őrei továbbra is megfigyelik a kikötői parcellákat, melyek már szinte megteltek ostoba mutatványokra idomított, döglött hal lenyelésére kényszerített rabokkal. A 2015-16-os vadászati szezon során eddig 55 Palackorrú és 2 Risso delfint raboltak el a vadonból és családjuktól.

news-151112-1-3-captive-dolphins-perform-tricks-280wAnnak ellenére, hogy az idomárok maguk konkrétan nem gyilkolják meg a delfineket, kezükhöz mégis ugyanaz a vér tapad, mint delfingyilkos kollégáiknak! A gyilkosok és az idomárok szimultán, test-test mellett dolgoznak egymás mellett, a dekoratív áldozatokra életfogytiglani rabszolgaság, szeretteikre könyörtelen mészárlás vár!

Mindaddig, amíg a kapzsi delfinrabszolgatartó-iparágnak véget nem vetünk, a taijii horror-öböl folyamatosan delfinvértől fog vörösleni! Miközben a meggyilkolt és feldarabolt delfineket kb. 600 USD-ért tudják eladni, az idomított rabszolgákért általában minimum 250.000 USD-t kérnek, de a ritkább fajok egyedeit akár a duplájáért is értékesíthetik!

A taijii halászati szövetség azt állítja, a delfinvadászat a kultúrájuk része, a számok azonban másról tanúskodnak!

A delfinrabszolgatartó-iparág egyre keményebben érzi a közvélemény ellenszenvét, egyre kevesebben hajlandóak tartályokba kényszerített delfinrabszolgák látványáért fizetni. El fogj jönni az idő, amikor a cetek fogságban tartását felszámoljuk és azzal a taijii delfinmészárlás is véget ér!
Kérjük, állj ki a delfinek, az Öböl Őrei és a Sea Shepherd mellett, fogadd meg, hogy SOHA (többé) nem látogatsz semmilyen delfineket rabságban tartó intézménybe!